logo Librăria Nicol
reduceri de la 5% până la 25%
contul meu | vezi coşul | comandă
  avansat
Categorii de carte
Edituri
Ultimele ştiri
Lansare de carte editura Polirom
Bookfest 2017 Salon international de carte
Top
Nu în ultimul rând...
Promo

Despre livrare

Unde primesc comanda?

In cazul in care optati pentru livrare prin Posta Romana, coletul îl puteţi ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă. Atentie! Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului. In cazul in care timpul necesar sosirii coletului se prelungeste, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs. Atentie! Este foarte important ca adresa de livrare din comanda sa coincida cu cea de pe buletinul persoanei care ridica,coletul de la oficiul postal. In caz contrar, este posibil ca factorul postal sa refuze eliberarea coletului.
 
In cazul in care optati pentru livrare prin Curier, comanda dvs. va fi livrata intre orele 10:00 si 17:00 la adresa pe care ati furnizat-o in formularul de comanda, curierul urmand sa va contacteze telefonic pentru confirmarea adresei de livrare.

Când primesc comanda?

Termenul de procesare al comenzilor este de maxim 48 de ore de la lansarea acestora. Dupa acest termen dvs.urmeaza sa primiti un e-mail prin care sunteti anuntat despre starea comenzii. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil. In cazul in care primiti un e-mail prin care sunteti anuntat ca a fost livrata comanda dvs., in maxim 3-4 zile lucratoare urmeaza sa intrati in posesia coletului pentru comenzile cu livrare prin Posta Romana, si maxim 48 de ore pentru comenzile cu livrare prin Curier Rapid.

Cum plătesc?

Achitarea contravalorii comenzilor se face în momentul în care ridicaţi coletul de la oficiul poştal arondat adresei pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă, sau direct catre angajatul firmei de Curierat in momentul livrarii coletului.
Accesul clienţilor
Promoţii
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Promo
Top 10
Created in 0.145 sec
loader
Caut in catalog...
loader